IMG_1302_edited.jpg
Eerste namen bekend!

 

Vandaag hebben we het programma voor de vrijdagavond met de eerste namen van artiesten gepubliceerd via onze website. Hou de pagina in de gaten voor verdere updates. 

IMG_5039.JPG
Openingstijden 2020

 

Overdag is de locatie uiteraard gewoon geopend voor recreatief gebruik, volg ajb wel de aanwijzingen van het personeel. Het kan voorkomen dat door werkzaamheden of voorstellingen enkele plaatsen in het bos tijdelijk niet te gebruiken zijn. 

Vrijdag 26 juni:     18.00-00.00 uur

Zaterdag 27 juni :  13.00-00.00 uur

Zondag 28 juni:    13.00-19.00 uur

Het festivalterrein sluit telkens een uur later ivm uitloop van de bezoekers. 

Food-trucks 2020

 

Ook deze editie hebben we weer een mooie selectie aan food-trucks voor je. Het complete overzicht tref je via deze pagina.

moustache3.jpg
Noteer in je agenda

 

In 2020 vindt hetWijLand Festival plaats van vrijdag 26 tm zondag 28 juni. Noteer de data alvast in je agenda. Binnenkort meer informatie...

Schermafbeelding 2019-06-11 om 18.20.54.
Partners & Sponsoren

 

Ook het komende jaar hebben we weer vele partners die het festival mede mogelijk maken. Sommige ondersteunen ons financieel, andere met logistiek en productiemiddelen. Neem eens een kijkje op onze partner pagina. Zelf belangstelling om ook mee te helpen aan de realisatie aan een van de leukste festivals van Flevoland. Laat van je horen!

IMG_5981.jpg
Tickets

 

Het festival is gratis te bezoeken. Voor een aantal theatervoorstellingen, lezingen en concerten betaal je echter een kleine bijdrage. Deze kun je voldoen met je consumptiemunten aan de entree van de speelplek. Reserveren voor deze voorstellingen is niet mogelijk, wees dus op tijd aan de deur. Bij ieder optreden op deze site staat de aanvangstijd.

IMG_1377.jpg
Programma 2020

 

Het programma voor de komende editie (26 tm 28 juni) is nagenoeg rond. We publiceren de komende tijd veel programma onderdelen. De vrijdagavond staat reeds online. 

IMG_1500.JPG
Vrijwilliger worden

Wil je ook meehelpen aan een van de leukste festivals van Flevoland? Stuur dan een mail naar crew@wijlandfestival.nl of vul het form hiernaast even in.

Waarom vrijwilliger worden?

 

  • Een kans om eens achter de schermen van een gezellig festival te kijken;

  • Eten en drinken op de dagdelen dat je meewerkt;

  • Een origineel medewerkers T-shirt van dit jaar;

  • Nieuwe contacten;

  • Een leuke ervaring;

  • Een bijdrage, waarbij je aan het einde van het festival trots op kan zijn.

 

Redenen genoeg om even snel een mailtje te sturen en je aan te melden.

 

Tot snel.

Productie 

XL De Ateliers

De Amstel 58

8253 PC  Dronten

 

info@xldeateliers.nl   l   www.xldeateliers.nl

  • Instagram
EFFE•LABEL•black•2019•.png