Pers accreditatie

 

Toegang tot ons festival verlenen wij door het accrediteren van journalisten. We hanteren geen registratiekosten voor persvertegenwoordigers. Er berusten geen rechten op accreditatie. Indien nodig hebben we het recht om accreditatie te beperken of in het geheel in te trekken. We kunnen aanvragen op individuele basis weigeren. Nadat je accreditatie is goedgekeurd, ontvang je een e-mail met verdere informatie. Als vooraf geaccrediteerd perslid kunt je je persbadge ophalen bij het infopunt. Aanvragen doe je hier.

 

Na 1 juni accepteren wij geen persaccreditaties meer via e-mail. Vanaf die datum vindt de accreditatie plaats bij het infopunt. Hierbij dien je je originele perslegitimatie en een geldig identiteitsbewijs te laten zien.

Bereikbaarheid en parkeren

 

Het festival vindt plaats in het Wisentbos te Dronten. De algemene parkeerplaats hier is afgezet. We raden een ieder aan zoveel mogelijk met de fiets of openbaar vervoer te komen.

 

Kom je toch met de auto, dan kun je die het beste parkeren bij het ABC complex/Aeres Hogeschool.(Google-maps​).

 

Sommige wegen in het Wisentbos zijn gedurende het festival afgesloten, volg de gele borden (P, Wandelen en Fietsen) voor de goede route.

Openingstijden 2021

 

Overdag is de locatie uiteraard gewoon geopend voor recreatief gebruik, volg ajb wel de aanwijzingen van het personeel. Het kan voorkomen dat door werkzaamheden of voorstellingen enkele plaatsen in het bos tijdelijk niet te gebruiken zijn. 

Vrijdag :     18.00-00.00 uur

Zaterdag :  13.00-00.00 uur

Zondag:    13.00-19.00 uur

Het festivalterrein sluit telkens een uur later ivm uitloop van de bezoekers. 

Productie 

XL De Ateliers

De Amstel 58

8253 PC  Dronten

 

info@xldeateliers.nl   l   www.xldeateliers.nl

  • Instagram
EFFE•LABEL•black•2019•.png