cirkels4.png
Persconferentie
Pers accreditatie

 

Toegang tot ons festival verlenen wij door het accrediteren van journalisten. We hanteren geen registratiekosten voor persvertegenwoordigers. Er berusten geen rechten op accreditatie. Indien nodig hebben we het recht om accreditatie te beperken of in het geheel in te trekken. We kunnen aanvragen op individuele basis weigeren. Nadat je accreditatie is goedgekeurd, ontvang je een e-mail met verdere informatie. Als vooraf geaccrediteerd perslid kunt je je persbadge ophalen bij het infopunt. Aanvragen doe je hier.

 

Na 1 december accepteren wij geen persaccreditaties meer via e-mail. Vanaf die datum vindt de accreditatie plaats bij het infopunt. Hierbij dien je je originele perslegitimatie en een geldig identiteitsbewijs te laten zien.

Logo Wijland wit.jpg
Pers contact

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Bert Talens 

www.wijland.org 

06-14453795

info@wijlandfestival.nl

Bereikbaarheid en parkeren

 

Het festival vindt plaats in het Wisentbos te Dronten. De algemene parkeerplaats hier is afgezet. We raden een ieder aan zoveel mogelijk met de fiets of openbaar vervoer te komen.

 

Kom je toch met de auto, dan kun je die het beste parkeren bij het ABC complex/Aeres Hogeschool.(Google-maps​).

 

Sommige wegen in het Wisentbos zijn gedurende het festival afgesloten, volg de gele borden (P, Wandelen en Fietsen) voor de goede route.

Openingstijden 2021

 

​Vrijdag :     18.00-00.00 uur

Zaterdag :  13.00-00.00 uur

Zondag:    13.00-19.00 uur

Het festivalterrein sluit telkens een uur later ivm uitloop van de bezoekers.