IMG_1302.jpg

Festival Informatie

Alles wat je moet weten voor je bezoek aan het WijLand Festival

Openingstijden festivalterrein

Vrijdag 7 juli 2023: 16.00-23.00 uur
Zaterdag 8 juli 2023 : 16.00-23.00 uur
Zondag 9 juli 2023: 16.00-20.00 uur

*De bars sluiten telkens een uur later

**Het festivalterrein sluit telkens twee uur later

Toegang festival & voorstellingen

Je kunt gratis het festivalterrein op en genieten van de muziekoptredens in de Operatent. Voor een aantal andere voorstellingen en optredens, die niet in de Operatent plaats- vinden, betaal je net net als voorgaande edities bij de ingang van de speellocatie in de vorm van consumptiemuntjes.

 

Dag en weekendticket

Je kunt ook een dag of weekendticket kopen. Bij de toegang ontvang je een polsbandje waarmee je alle voorstellingen gratis naar binnen loopt.  Daarnaast ontvang je 10 consumptiemunten bij een dagticket en 20 bij een weekendpas. Voor de Silent Disco op zaterdagavond dien je een apart ticket te hebben. 

 

Sanitair

Op het festivalterrein staan gescheiden toiletwagens voor dames en heren. Voor het toilet koop je een stempelkaart van 1 muntje goed voor 10 toilet bezoeken. Met een polsbandje is het toiletbezoek gratis.

 

Toegankelijkheid

Het festival vindt plaats in het bos. De meeste speellocaties zijn bereikbaar via een verhard pad, maar let op niet alle zijn met rolstoel/rollator te bereiken. Voor hulpbehoevenden hebben we rolstoelen beschikbaar. In verband met de capaciteit raden we aan je komst vantevoren even te melden. Dit kan via het sturen van een mail naar begeleiding@wijlandfestival.nl. Vermeld altijd je telefoonnummer zodat we de afspraken met je kunnen afstemmen. 

 

Bereikbaarheid en parkeren

Alle informatie over de bereikbaarheid van het festival en parkeren tref je via deze pagina.

Gratis vervoer vanaf  NS Station

Via onze partner GroenGrijs kunnen we je gratis een retourtje NS Station-Wisentbos aanbieden. De bus rijdt dagelijks twee keer op en neer. Zie alle informatie hierover op deze pagina.

 

 

Corona en evenementen

Eindelijk mogen en kunnen we weer, maar uiteraard zijn we afhankelijk van evt.toekomstige maatregelen vanuit de overheid tav corona. Het geldende beleid kun je via deze website inzien. Mocht het festival onverhoopt toch niet door kunnen gaan ivm corona dan ontvang je het totale ticketbedrag retour. 

 

 

Eten & drinken

We hebben meerdere foodtrucks staan, zie ook ons aanbod voor dit weekend. Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen het festivalterrein op. Zie ook de huisregels op deze pagina

 

 

Huisregels

We hebben er niet veel, maar toch een aantal spelregels voor bezoek aan ons festival. Je leest ze op deze pagina.

 

 

Foto en Filmopnamen

We begrijpen dat het festival, setting en aankleding uitnodigt tot het maken van foto's en film. Opnames gemaakt voor privé gebruik zijn uiteraard toegestaan, we vragen je hierbij de privacy van andere bezoekers te respecteren. Opnames gemaakt met professionele apparatuur en het maken van opnamen vanuit commercieel oogpunt staan we niet toe (uitgezonderd geaccrediteerde fotografen).

zijkant7_edited.png
zijkant7_edited.png