Toegang Wisentbos en festival

 

Gedurende het gehele weekend is het festival gratis te bezoeken. Je dagelijkse rondje hond uitlaten of snelwandelen kan dan ook gewoon. Parkeren doe je ook nog steeds gratis op de aangegeven parkeer-plaatsen, tijdens de festival-uren en sommige op/afbouwdagen kun je hier echter niet parkeren. volg ajb de aanwijzigingen van de verkeersregelaars op. 

Doe mee!

 

Wil je ook meehelpen aan een van de leukste festivals? Stuur dan een mail naar  crew@wijlandfestival.nl

Waarom vrijwilliger worden?

 

  • Een kans om eens achter de schermen van een gezellig festival te kijken;

  • Eten en drinken op de dagdelen dat je meewerkt;

  • Een origineel medewerkers T-shirt van dit jaar;

  • Nieuwe contacten;

  • Een leuke ervaring;

  • Een bijdrage, waarbij je aan het einde van het festival trots op kan zijn.

 

Redenen genoeg om even snel een mailtje te sturen en je aan te melden.

 

Tot snel.

Openingstijden 2021

 

Overdag is de locatie uiteraard gewoon geopend voor recreatief gebruik, volg ajb wel de aanwijzingen van het personeel. Het kan voorkomen dat door werkzaamheden of voorstellingen enkele plaatsen in het bos tijdelijk niet te gebruiken zijn. 

Vrijdag 2 juli:     18.00-00.00 uur

Zaterdag 3 juli :  13.00-00.00 uur

Zondag 4 julii:    13.00-19.00 uur

Het festivalterrein sluit telkens een uur later ivm uitloop van de bezoekers. 

Huisregels

 

We hebben er niet veel, maar toch een aantal spelregels voor bezoek aan ons festival. Je leest ze via deze pagina.

Toegankelijkheid

 

Het festival vindt plaats in het bos. De meeste speellocaties zijn bereikbaar via een verhard pad, maar let op niet alle zijn met rolstoel/rollator te bereiken. Voor hulpbehoevenden hebben we rolstoelen beschikbaar. In verband met de capaciteit raden we aan je komst vantevoren even te melden. Dit kan via het sturen van een mail naar begeleiding@wijlandfestival.nl. Vermeld altijd je telefoonnummer zodat we de afspraken met je kunnen afstemmen.

Partners & Sponsoren

 

Ook het komende jaar hebben we weer vele partners die het festival mede mogelijk maken. Sommige ondersteunen ons financieel, andere met logistiek en productiemiddelen. Neem eens een kijkje op onze partner pagina. Zelf belangstelling om ook mee te helpen aan de realisatie aan een van de leukste festivals van Flevoland. Laat van je horen!

Eikenprocessierups

 

Op het festivalterrein zijn (afgezien van de grote parkeerplaats, maar deze is niet voor publiek geopend) geen nesten van de eikenprocessierups aangetroffen, er staan sowieso weinig eiken op het terrein. We houden de situatie samen met Staatsbosbeheer nauwkeurig in de gaten. Mochten er nesten ontdekt worden dan worden deze gemarkeerd met linten en zullen we de speelplekken etc verplaatsen. Voor meer informatie over de rups verwijzen we je naar de website van het RIVM. www.rivm.nl/eikenprocessierups

Food-trucks 2021

 

Ook deze editie hebben we weer een mooie selectie aan food-trucks voor je. Het complete overzicht tref je binnenkort via deze pagina.

Pers accreditatie

 

Toegang tot ons festival verlenen wij door het accrediteren van journalisten. We hanteren geen registratiekosten voor persvertegenwoordigers. Er berusten geen rechten op accreditatie. Indien nodig hebben we het recht om accreditatie te beperken of in het geheel in te trekken. We kunnen aanvragen op individuele basis weigeren. Nadat je accreditatie is goedgekeurd, ontvang je een e-mail met verdere informatie. Als vooraf geaccrediteerd perslid kunt je je persbadge ophalen bij het infopunt. Aanvragen doe je hier.

 

Na 1 juni accepteren wij geen persaccreditaties meer via e-mail. Vanaf die datum vindt de accreditatie plaats bij het infopunt. Hierbij dien je je originele perslegitimatie en een geldig identiteitsbewijs te laten zien.

Bereikbaarheid en parkeren

 

Het festival vindt plaats in het Wisentbos te Dronten. De algemene parkeerplaats hier is afgezet. We raden een ieder aan zoveel mogelijk met de fiets of openbaar vervoer te komen.

 

Kom je toch met de auto, dan kun je die het beste parkeren bij het ABC complex/Aeres Hogeschool.(Google-maps​).

 

Sommige wegen in het Wisentbos zijn gedurende het festival afgesloten, volg de gele borden (P, Wandelen en Fietsen) voor de goede route.

Tickets

 

Het festival is gratis te bezoeken. Voor een aantal theatervoorstellingen, lezingen en concerten betaal je echter een kleine bijdrage. Deze kun je voldoen met je consumptiemunten aan de entree van de speelplek. Reserveren voor deze voorstellingen is niet mogelijk, wees dus op tijd aan de deur. Bij ieder optreden op deze site staat de aanvangstijd.

Productie 

XL De Ateliers

De Amstel 58

8253 PC  Dronten

 

info@xldeateliers.nl   l   www.xldeateliers.nl

  • Instagram
EFFE•LABEL•black•2019•.png