cirkels4.png
Toegang Wisentbos en festival

 

Voor toegang tot het festivalterrein dien je te beschikken over een geldig dagticket. Buiten het festivalterrein is het Wisentbos gewoon bereikbaar. Parkeren doe je gratis op de aangegeven parkeer-plaatsen, tijdens de festival-uren en sommige op/afbouwdagen kun je hier echter niet parkeren. volg ajb de aanwijzigingen van de verkeersregelaars op. 

Doe mee!

 

Wil je ook meehelpen aan een van de leukste festivals? Stuur dan een mail naar  crew@wijlandfestival.nl

Waarom vrijwilliger worden?

 

  • Een kans om eens achter de schermen van een gezellig festival te kijken;

  • Eten en drinken op de dagdelen dat je meewerkt;

  • Een origineel medewerkers T-shirt van dit jaar;

  • Nieuwe contacten;

  • Een leuke ervaring;

  • Een bijdrage, waarbij je aan het einde van het festival trots op kan zijn.

 

Redenen genoeg om even snel een mailtje te sturen en je aan te melden.

 

Tot snel.

Openingstijden 2021

Vrijdag 17 dec:     18.00-00.00 uur

Zaterdag 18 dec:  13.00-00.00 uur

Zondag 19 dec:    13.00-19.00 uur

Het festivalterrein sluit telkens een uur later ivm uitloop van de bezoekers. 

Toegankelijkheid

 

Het festival vindt plaats in het bos. De meeste speellocaties zijn bereikbaar via een verhard pad, maar let op niet alle zijn met rolstoel/rollator te bereiken. Voor hulpbehoevenden hebben we rolstoelen beschikbaar. In verband met de capaciteit raden we aan je komst vantevoren even te melden. Dit kan via het sturen van een mail naar begeleiding@wijlandfestival.nl. Vermeld altijd je telefoonnummer zodat we de afspraken met je kunnen afstemmen.

Partners & Sponsoren

 

Ook het komende jaar hebben we weer vele partners die het festival mede mogelijk maken. Sommige ondersteunen ons financieel, andere met logistiek en productiemiddelen. Neem eens een kijkje op onze partner pagina. Zelf belangstelling om ook mee te helpen aan de realisatie aan een van de leukste festivals van Flevoland. Laat van je horen!

Tickets

 

Vanaf medio april kun je via deze website dagtickets aanschaffen. De tickets geven je toegang tot het festivalterrein en alle voorstellingen en activiteiten (muv Silent Disco). 

Persconferentie
Pers accreditatie

 

Toegang tot ons festival verlenen wij door het accrediteren van journalisten. We hanteren geen registratiekosten voor persvertegenwoordigers. Er berusten geen rechten op accreditatie. Indien nodig hebben we het recht om accreditatie te beperken of in het geheel in te trekken. We kunnen aanvragen op individuele basis weigeren. Nadat je accreditatie is goedgekeurd, ontvang je een e-mail met verdere informatie. Als vooraf geaccrediteerd perslid kunt je je persbadge ophalen bij het infopunt. Aanvragen doe je hier.

 

Na 1 december accepteren wij geen persaccreditaties meer via e-mail. Vanaf die datum vindt de accreditatie plaats bij het infopunt. Hierbij dien je je originele perslegitimatie en een geldig identiteitsbewijs te laten zien.

Bereikbaarheid en parkeren

 

Het festival vindt plaats in het Wisentbos te Dronten. De algemene parkeerplaats hier is afgezet. We raden een ieder aan zoveel mogelijk met de fiets of openbaar vervoer te komen.

 

Kom je toch met de auto, dan kun je die het beste parkeren bij het ABC complex/Aeres Hogeschool.(Google-maps​).

 

Sommige wegen in het Wisentbos zijn gedurende het festival afgesloten, volg de gele borden (P, Wandelen en Fietsen) voor de goede route.

Huisregels

 

We hebben er niet veel, maar toch een aantal spelregels voor bezoek aan ons festival. Je leest ze via deze pagina.

cirkels4.png