cirkels4.png
xl-friet.jpg
XL Friet

Fijne overheerlijke vers bereide friet met goede sauzen, dat is in een puntzak wat XL Friet meebrengt naar het WijLand Festival.

barista.jpg
Flying Barista

Als gecertificeerd Master Barista zet de Flying Barista met passie verse kwaliteitskoffie en -thee op locatie. Koffie en thee wordt met de hand gezet en alle producten die gebruikt worden behoren tot de beste in hun klasse. Espresso, doppio, americano, cappuccino, flat white, latte macchiato & meerdere soorten thee met lekkernijen.

Pofferdory.jpg
Pofferdory Central

 

POFFERDORY...  met zorg bereid. En dat proef je!’ ''Vanuit Pofferdory`s Hippe Foodtruck, Tijd voor Poffertjes.. serveren wij, louter overheerlijke luchtige, in Bio Ghee gebakken Poffertjes, Eerlijk en Zacht van Smaak. Daarnaast biedt Pofferdory een fijne selectie aan ijs. 

Broodje kip
Tosti & Salads

Een boterham, gevolgd door een plak kaas en ham, met nog een boterham bovenop: de klassieke tosti is een gouwe ouwe. Maar tosti’s kunnen veel spannender gemaakt worden. Aangevuld met heerlijke verse salades. Ook vegetarisch!

praght_wijlander.jpg
Praght Bier

 

De kwaliteit van het heerlijke ambachtelijke speciaal bier van Brouwerij Praght staat al 12 jaar voor eerlijke en pure ingrediënten veelal afkomstig uit de streek. Zoals poldergraan, polderrogge, maar ook hoppen uit eigen tuin doen mee.  Met het ruime assortiment van verschillende bieren is er voor iedere bierliefhebber een speciaalbier naar zijn of haar smaak.

menukaart.png
Menukaart online

 

Binnenkort kun je hier de menukaart online downloaden en raadplegen. 

wokmobiel.jpg
Chop Chop

 

Wok dishes, Asian snacks, Pasta (bolognese, penne, pesto). Met passie & fun ontstaan de meeste heerlijke gerechten! Gerechten worden bereid met biologische kromme groenten, welke onder klasse 2 vallen. Dit komt doordat ze krom zijn of een kleine beschadiging hebben. Deze groenten worden vaak gebruikt voor dierenvoedselverwerking, de kwaliteit en smaak zijn exact hetzelfde.

rubthesausage.png
Rub the Sausage

 

Rub the Sausage...We like a good rub... Come try our seared burgers and perfect slow cooked A-Class meat.

Twee bbq fanaten die op een gegeven moment het idee kregen om ook anderen van die heerlijke gerechten te laten proeven! Rub the Sausage was geboren.  

cirkels4.png