XL Friet

Fijne overheerlijke vers bereide friet met goede sauzen, dat is in een puntzak wat XL Friet meebrengt naar het WijLand Festival.

Flying Barista

Als gecertificeerd Master Barista zet de Flying Barista met passie verse kwaliteitskoffie en -thee op locatie. Koffie en thee wordt met de hand gezet en alle producten die gebruikt worden behoren tot de beste in hun klasse. Espresso, doppio, americano, cappuccino, flat white, latte macchiato & meerdere soorten thee met lekkernijen.

Rollend genieten

 

In onze paardentrailer met Amerikaanse looks maken wij heerlijke producten  die wij vers roken in onze rookoven naast onze paardentrailer.

The Rolling Rolls

The Rolling Rolls serveert niet zomaar ijs. Wij maken ambachtelijke ice rolls. Vers, right in front of your eyes klaargemaakt en in elke smaak die je maar kunt verzinnen. Jouw gepersonalisserde ice roll is onze passie.

Wat ice rolls precies zijn? Opgerolde ijsjes. Maar dan extreem lekker. Dat gaat zo: we gieten onze vloeibare ijsmix op een ijskoude plaat van -30 graden. Jij kiest jouw favoriete smaak uit allerlei variaties en wij gaan wij met onze spatels live aan het werk.Zodra het ijs goed is bevroren rollen wij de mooiste ijsrolletjes die we aan jou en je gasten serveren. Nadat je één van onze (belachelijk lekkere) toppings hebt gekozen natuurlijk.

We werken zoveel mogelijk met seizoensproducten, want dan kunnen we gaan voor versheid en kwaliteit. Maar als jij een ander tof idee hebt: vraag het ons gewoon. Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij maken het.

Shake it till you make it

 

De lekkerste en gezondste foodtruck van Nederland. Ze maken de award winnende smoothies veelal biologisch en met producten uit het seizoen. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt. De lekkerste blender gerechten worden geserveerd; van smoothies, milkshakes, sappen, cocktails, soepen tapenades, pesto’s noem maar op. Ook de slushpup is vers! 

Pofferdory Central

 

POFFERDORY...  met zorg bereid. En dat proef je!’ ''Vanuit Pofferdory`s Hippe Foodtruck, Tijd voor Poffertjes.. serveren wij, louter overheerlijke luchtige, in Bio Ghee gebakken Poffertjes, Eerlijk en Zacht van Smaak. 

Dos Chaicas

 

Uit ons food trailer serveren wij de beste Tex Mex (meer mex dan tex) gerechten zoals overheerlijke Nachos, Burritos, Quesadillas, Tacos. All onze gerechten worden geserveerd met home made salsas, en guacamole. 

Praght Bier

 

De kwaliteit van dit heerlijke ambachtelijke speciaal bier van Brouwerij Praght staat al 11 jaar voor eerlijke en pure ingredienten veelal afkomstig uit de streek. Zoals poldergraan( die wij tegenwoordig ook zelf vermouten) polderrogge, maar ook hoppen uit eigen tuin doen mee. Sinds 2017 zijn wij een zelfstandige Brouwerij , Mouterij en Distilleerderij ,maar ook bieden wij nog steeds leer,werk-en dagbesteding aan verschillende deelnemers v.a 18 jaar. Met ons ruime assortiment van momenteel 6 verschillende bieren is er voor iedere bierliefhebber een speciaalbier naar zijn of haar smaak.

Menukaart online

 

We hebben ook een menukaart met alle etens- en drinkwaren gemaakt. Zo heb je in 1 oogopslag het overzicht aan mogelijkheden. Je bekijkt hem hier, link opent in nieuw venster (pdf). 

Productie 

XL De Ateliers

De Amstel 58

8253 PC  Dronten

 

info@xldeateliers.nl   l   www.xldeateliers.nl

  • Instagram