cirkels4.png
Vrijwilliger worden

Wil je ook meehelpen aan een van de leukste festivals van Flevoland? Stuur dan een mail naar crew@wijlandfestival.nl of vul het form hiernaast even in.

Waarom vrijwilliger worden?

 

  • Een kans om eens achter de schermen van een gezellig festival te kijken;

  • Eten en drinken op de dagdelen dat je meewerkt;

  • Een origineel medewerkers T-shirt van dit jaar;

  • Nieuwe contacten;

  • Een leuke ervaring;

  • Een bijdrage, waarbij je aan het einde van het festival trots op kan zijn.

 

Redenen genoeg om even snel een mailtje te sturen en je aan te melden.

 

Tot snel.

Aanmelden doe je hier

Bedankt! Bericht verzonden.

IMG_1500.JPG
Optreden (prof)

AANMELDEN VOOR 2020 GEOPEND

De programmering van het WijLand Festival is divers maar immer vertaald naar de roots, muziek bijv. folk/americana en naar interdisciplinair theater, nadrukkelijk gebruik makend van de locatie en setting. Als je ons kennis wilt laten maken met je werk, dan kun je ons (recent) materiaal sturen naar: programma@wijlandfestival.nlMee te sturen bestanden die groter dan 10mb zijn, verzoeken we je per Wetransfer te verzenden.

Optreden (lokaal / amateur)

AANMELDEN VOOR 2020 NIET MOGELIJK

Het WijLand Festival is professioneel podiumkunsten festival, hetgeen vertaald wordt in programmering van louter professionals. Wel is het mogelijk bij ons kleine zusje het Winterfestival op te treden, zie deze link voor meer informatie

Let op: spelen op het WijLand Festival is enkel toegestaan naar akkoord van de organisatie en vindt dan ook enkel plaats op uitnodiging van het festival.

Aanmelden foodtruck

AANMELDEN VOOR 2020 GEOPEND

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden in 2020 stuur je een mail naar food@wijlandfestival.nl. Begin 2020 nemen we dan contact met je op.

cirkels4.png